Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Mikke Mus-drops

07.10.05

Mikke Mus-dropsets struktur

Illustrasjon av Wikipedia

Folk spør meg til stadighet hva Mikke Mus-drops er, så jeg ser behov for en liten oppklaring og definering av begrepet. Jeg benytter uttrykket ofte, som regel i en mindre positiv, men absolutt ikke negativ sammenheng, om et middel som gjør noe eller noen svært annerledes eller spesielle. Gjerne overlykkelige, høyt oppe og veldig gira.

I min verden er Mikke Mus-drops piller eller substanser med sentralstimulerende art, som gir hallusinerende, hyperaktiv effekt, for eksempel ekstreme mengder koffein, sterke smertestillende, lykkepiller, syntetisk dop, etc.

Jeg har ingen befatning med Mikke Mus-drops selv, annet enn de smertestillende i forbindelse med et tannlegebesøk for et drøyt års tid siden. Kaffe unngår jeg, nettopp for å unngå Mikke Mus-drops-effekten.

Årsaken til uttrykket er min trang til å uttale meg om andres underlige oppførsel, arbeid eller væremåte. Det aller mest morsomme (for meg) er at uttrykket også brukes av Frode Øverli som tegner Pondus. Hvorvidt han har kommet på dette selv, eller adoptert det et sted er uvisst, men jeg har i hvert fall ikke fått det av andre.

Har du eksempler på arbeid produsert av Mikke Mus-drops-knaskere er det bare å legge igjen en kommentar! :-)

Generelt

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler