Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Senior Solution Architect

19.04.06

Martin

Jålete tittel? Det er uansett tittelen jeg smykker meg med, og jeg er ganske fornøyd med å ha blitt senior i firmaet. Jeg har riktignok vært senior en god stund, etter å ha fullført noen karrieremål hos min arbeidsgiver. I tillegg har jeg nådd mitt personlige mål om en seniorstilling innen jeg fyller 30.

I skrivende stund har jeg på overordnet nivå to kortsiktige mål, samt ett langsiktig. De kan jeg skrive om siden, når de er oppnådd. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt