Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Ta et hint, Kristin

02.05.06

Jeg har tidligere klaget over mobilskatten, og oppfordret folk til å putte selvangivelsen i postkassa som en reaksjon på denne fordelsbeskatningen.

Mye tyder på at det har virket.

I Digi.no kan man i dag lese at det har vært liten vekst i digital selvangivelse, da veksten gikk fra 1 255 536 i fjor til 1 400 031 i år, mot 675 000 i 2004. Man kan selvfølgelig kun spekulere i hvorvidt det tidligere omtalte kjedebrevet har hemmet den digitale veksten, men jeg mener at det uansett bør være et tankekors for regjeringen.

Det får være grenser for smålig grådighet.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt