Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Årets anbefaling: Eskil Åsmul

29.06.06

Jeg pleier vanligvis ikke å anbefale weblogger via min egen. Årsaken er prinsippet om «ingen nevnt, ingen glemt», da jeg leser så mange, gode weblogger.

Unntaksvis vil jeg anbefale en ekstremt god weblogg; Eskil Åsmuls. Eskil kjenner jeg hovedsakelig via orienteringsmiljøet, men også via Eskils tilstedeværelse på nettet. Lenge før han startet egen weblogg lot jeg meg fascinere av hans usedvanlige gode historier som «Viktor Vektor og de gale grenseverdiene«, «Åsmuls hevn over et A-menneske«, «Esk I.L.» og «Shit happens«. Skulle du i tillegg være foppallidiot har du kanskje også fått med deg Eskils utmerkede matematiske kunnskaper.

Eskils lystige lesing finner du på http://aasmul.blogspot.com/. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt