Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Internett, blogger og ytringsfrihet

06.11.06

Jeg liker stort sett ikke å begi meg ut i store diskusjoner på internett, mest fordi det tar så mye tid. Jeg ser meg allikevel nødt til å lufte en tanke eller ti om den store ytringsfrihetsdiskusjonen som har herjet norske blogger i etterkant av Muhammed-karikaturene, og senest Kåre Conradi-saken.

I store, respekterte weblogger ropes det ut at ytringsfriheten ikke må trues, at vi må vise vår ytringsfrihet. Det er jeg helt enig i, men det innebærer ikke at man i samme åndedrag mister enhver form for respekt for emnet som omtales. Trenger vi virkelig å publisere de omtalte karikaturene, eller nakenbilder av kjendiser, bare for å poengtere at vi har rett til det?

Ytringsfriheten står for fall dersom den misbrukes. Bruk den til å formidle tanker, meninger og idéer med respekt for andre.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt