Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Bilde og Foto

15.11.06

Kyrre har sammen med Thomas Skrimstad lansert nettstedet Bilde og Foto. De beskriver nettstedet med følgende ord:

Dette nettstedet skal være et «lettere» og mer «forståelig» alternativ til mange av fotosidene på nettet og vi skal gjøre vårt til at du ikke blir overveldet av vanskelige ord og uttrykk fra fotoverdenen. Vi er overbeviste om at fotografering skal være morsomt og ikke dreie seg om hvem som har det dyreste- eller beste kameraet. Det er fotograferingen i seg selv og ikke minst bildet som her skal stå i fokus.

Selv har jeg savnet et norsk nettsted for akkurat dette formålet, og gratulerer begge med lanseringen. Jeg kan garantere at jeg blir en tilbakevendende gjest. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt