Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

«Kan du kjøpe røyk til meg?»

28.11.06

På vei inn på den lokale Kiwi-butikken står det to jenter og stiller meg dette spørsmålet. De ser ut til å være rundt 18, men er det åpenbart ikke siden de spør. Jeg har aldri vært tilhenger av røyk, så jeg avslår og går inn. Derimot sitter jeg igjen med et spørsmål til meg selv.

Hva sier man til mindreårige som ber en om å kjøpe røyk eller øl?

Det er tross alt 2006, og de kjenner garantert til farene ved å røyke, så messing om helseskader er uaktuelt. I tillegg tror jeg heller ikke at en fyr på 29 kan fortelle to jenter på 17 at det er ukult å røyke. Det er heller ingen vits i å kverulere, for da skal de ihvertfall ha.

Så hva sier man, da?

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt