Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hvorfor skal vi kjøpe Vista?

30.01.07

Microsoft har akkurat begynt å pushe Vista til privatmarkedet, etter at bedriftsmarkedet har kunnet kjøpe Vista i to måneder. Enkelte jeg har snakket med forteller at «Vista er bare sååå bra, altså«, uten at jeg egentlig får helt taket på hvorfor. Selv har jeg brukt Vista over lengre tid, og syntes absolutt det er et bra OS. Men er Vista så bra og revolusjonerende at vi bør springe beina av oss og kjøpe en lisens. Og hvorfor?

Dette er en post hvor jeg inviterer deg til å argumentere for hvorfor vi forbrukere skal kjøpe Vista. Argumentene som presenteres må være basert på at det ikke finnes en tilsvarende funksjon i forgjengeren, Windows XP, eller i gratis tredjepartsprodukter.

Så, fortell meg: Hvorfor skal du kjøpe Vista?

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt