Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hva forventer du av en nettbutikk?

30.04.07

Nettet er fullt av mer eller mindre gode nettbutikker, og sannsynligheten for at du har handlet i en av disse er svært stor. I denne posten inviterer jeg deg derimot til å lufte dine tanker om hvordan din perfekte nettbutikk ser ut.

Løsriv tankene fra eksisterende butikker og løsninger, og se for deg hvordan nettbutikken tar deg gjennom hele handleprosessen. Hvilken funksjonalitet har den, hva er en perfekt kjøpsprosess, hvilken type design passer deg best, eller hva det måtte være som utgjør din ultimate handleopplevelse på nett.

Her står du fritt til å lufte tankene dine, uavhengig av hvem du er, hva du studerer eller jobber med, eller hvor gammel du er. Jeg vil høre din mening! :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

WWW

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler