Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Katalogoppføringer gir ingen gevinst

24.09.07

Under Webdagene i forrige uke holdt Karl Philip Lund fra .IXD og Hans Martin Sveindal fra Dyreparken i Kristiansand et innlegg om konverteringsrate. Sveindal innledet med å fortelle om hvilke alternative markedsføringskanaler Dyreparken har benyttet, og listet blant annet opp en del katalogtjenester. Jeg benyttet anledningen til å spørre om han mener Dyreparken har fått noen gevinst ved å være oppført i katalogene.

Det ikke overraskende svaret var «nei, katalogtjenester gir oss ingen gevinst», muligens med unntak av Kvasir og Gule Sider.

Dette er med på å underbygge mine tidligere påstander om at oppføringer i katalogtjenester jevnt over er pengene ut vinduet. Ikke bare må man følge nøye med på at informasjonen i oppføringene man kjøper er korrekt, man må også måle verdien av dem. Dette i seg selv er et omfattende arbeid, i tillegg til at oppføringen i seg selv ikke er lønnsom.

WWW

Som fast leser kan du bidra til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Bli bidragsyter

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i Posten Norge AS. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub Thingiverse SlideShare Hold deg oppdatert

© 1995-2021 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler