Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Gi opp!

22.10.07

Kjære spammere! I skrivende stund er det to år siden spam ble feilaktig publisert her på bekkelund.net. I to år har dere også forsøkt etter beste evne å besudle mitt kjære nettsted med ufine kommentarer som tilbyr meg både medikamenter for å gjøre rare ting med visse kroppsdeler, informasjon om hvor jeg kan kjøpe tvilsomme bruktbiler eller rett og slett bare gulpe opp meningsløse kommentarer. I to år har jeg brukt tid på å slette deres uønskede kommentarer fra godkjenningskøen. I to år har jeg hatt et vanntett system som ikke slipper igjennom spam, og det kommer jeg jeg til å fortsette med, så det er bare å gi opp!

*hutte never* :-(

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt