Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kylling

15.02.08

Chicken Little av Disney

Grafikk: Disney

Denne uka har jeg tilbrakt i senga. Å dra på langhelg med ti kompiser tar på en aldrende sjel, og resulterte i den kraftigste influensaen jeg har hatt på mange år. Dagene har jeg som nevnt tilbrakt i senga, enten sovende, surfende eller tittende på TV. Hvis noen lurer på hva NRK Nett-TV har å by på, er det bare å spørre.

Jeg benytter samtidig anledningen til å beklage overfor alle lesere som forventer en eller annen tilbakemelding fra meg. Jeg vet det er flere som håper på en e-post eller telefon, og det kommer straks hodet er tilstedeværende nok til å utføre to sammenhengende tanker etter hverandre. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt