Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Twitgit

06.04.08

Twitgit for Mac OS X

Audun skrev nylig en artikkel om gTwitter, etter å ha bli inspirert av min Twitter-artikkel. Dette fant jeg såpass smart at jeg kunne tenke meg noe tilsvarende selv, for eksempel en Dashboard Widget.

Via Twitters API-side kom jeg over Widget-en Twitgit, en Widget som gjør akkurat det jeg ønsker. Med Twitgit kan jeg både få statusoppdateringer i tillegg til å kunne sende mine egne. På den måten slipper jeg å logge inn i Twitter til enhver tid.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt