Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Kvalitetstid med meg selv

15.04.08

En sjelden gang imellom får jeg tid til litt kvalitetstid med meg selv, helt alene. I dag har jeg gjort som følger:

  • Sovet lenge
  • Laget røverfrokost som nytes med Dagens Næringsliv
  • Pakket fotosekken
  • Tatt med MF, mat og liggeunderlag
  • Tråkket skogen rundt i 6 timer, til kvelden kom sigende på

Så får vi se om jeg klarer å omsette en fin dag til like fine bilder, straks jeg får min egen maskin. :-)

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt