Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

This is it

07.11.08

Det er ingen grunn til å ringe politiet eller ko-ko-huset. I hvert fall ikke ennå. «This is it» er et resultat av et spontant innfall jeg fikk i går kveld og er på ingen måte et rop om hjelp, dersom noen skulle være fristet til å tro det.

Egentlig var jeg ute og skulle ta bilder av noe helt annet, da toget kom forbi. Fikk derfor for meg at dette kunne bli en litt alternativ og mer spennende vinkling. Imidlertid er lysforholdene alt for dårlige, hvilket resulterer i alt for harde skygger og et noe kornete bilde som følger av den lange lukkertiden. Neste gang låner jeg med meg et par portable studioblitzer.

Håper imidlertid bildet faller i smak. I den grad et slikt motiv faller i smak, selvsagt. :-)

This is it

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt