Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

«Deler»

07.05.09

Even Sandvold Roland og Christian Skovly har i dag sluppet filmen Deler, en dokumentar om piratkopiering. I filmen intervjues Gisle Hannemyr, Eirik Solheim og undertegnede om piratkopiering, historien bak, status i dag og forventninger om fremtiden.

Jeg synes det var svært hyggelig å bli forespurt om å være med i filmen. Even og Christian er både hyggelige og dyktige mennesker som gjør det lett og avslappende å være intervjuobjekt. Det endelige resultatet synes jeg ble veldig bra.

Filmen ser du her og er frigitt under lisensen CC-BY-NC-SA 3.0 NO.

Deler – Fremtiden etter piratene fra Even Sandvold RolandVimeo.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt