Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Machinarium

20.11.09

Machinarium

Anne Siri tipset meg om Machinarium. Det burde hun kanskje ikke gjort. Til tross for at jeg ikke er noen stor spiller er Machinarium et spill som treffer meg midt i hjertet, med sin herlige, naive tilnærming til hjernetrim.

I Machinarium spiller du en liten robot som blir kastet ut av byen han bor i. Du skal hjelpe ham tilbake til byen ved å løse små og store utfordringer underveis. Machinarium byr på timesvis med utfordringer, underholdning og er til tider en prøvelse for tålmodigheten og selvbeherskelsen i form av å holde tilbake ord som ikke egner seg på trykk.

Machinarium kjøper du på nett til både Linux, Mac og Wintendo. For en skammelig hundrelapp får du både spill og et soundtrack som egner seg ypperlig også til andre anledninger.

Machinarium

Machinarium

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Programvare

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler