Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Fremdrift

10.04.12

Båter trenger fremdrift for å overleve. Fremdrift for ikke å drive rundt i dårlig vær. Fremdrift for å komme seg til neste havn for å losse og laste. Fremdrift for å komme seg til neste havn for å bunkre forsyninger som mat og vann. Mangler man fremdrift ligger man stille i vannet — ingenting skjer, på sikt vil alt dø ut.

Også bedrifter trenger fremdrift for å overleve. Fremdrift for å lage nye produkter og tjenester. Fremdrift for å innovere. Hvis fremdriften stopper opp, ligger også bedriften stille i vannet — ingenting skjer, kundene forsvinner og bedriften vil dø ut.

Fremdrift handler om fokus. Feil fokus handler om fokus på hvordan man opprettholder egne markedsandeler og de-facto-monopoler. Riktig fokus handler om kundens behov og ønsker og gode produkter og tjenester.

Klarer du å se noen store, kjente bedrifter som ligger stille i vannet?

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt