Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Aston Martin N400 V8 Vantage

25.02.08

Aston Martin N400 V8 Vantage

Siden jeg er litt i bilmodus om dagen, fortsetter jeg med dette prakteksemplaret av en Aston Martin, til glede for oss svorne Bond-fans. Aston Martin N400 V8 Vantage har pakket en V8-er på 4,3 liter med 400 hester under panseret. Ingenting banebrytende, men definitivt noe som dytter mer i ryggen enn min politisk korrekte turbodiesel på 1,6 liter med 110 hester. Ekstra stilig er det at de har inngravert baneprofilen til Nürburgring i midtkonsollen, samt plassert den på et lite merke på hekken.

Plutselig slår det meg at dersom jeg hadde vært en styrtrik apekatt med alt for mye penger, så hadde kanskje også jeg hatt en overdimensjonert bilstall. Skremmende tanke.

Ta turen bort til Autoblog for flere detaljer og høyoppløselige bilder.

Duppeditter

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er SVP Business Development, International Growth hos Documaster. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2023 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler