Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Eggbombe

06.03.09

exploding eggs symphony microwave

Foto: Bryan Bruchman | CC-BY-NC-SA 2.0

Jeg er litt usikker på om denne saken faller i kategorien mat & drikke, eller totalt unyttig moro, dersom jeg hadde hatt en slik kategori.

Som de fleste andre har også jeg hørt rykter om egg som eksploderer i mikrobølgeovnen. Vel, her i huset skal intet være uprøvd, så jeg tok på meg oppgaven for at du skal slippe. Skulle du derimot allikevel være fristet, er dette fremgangsmåten:

 1. Hardkok et egg eller to
 2. Avkjøl egget et par timer i kjøleskap
 3. Putt egget til varming i mikrobølgeovnen, 1 minutt på 600 watt
 4. Ta ut egget og stikk i det med en kniv

Til slutt burde jeg kanskje skrevet et punkt om vasking av kjøkken, men det har du sannsynligvis allerede funnet ut når du har kommet så langt. :-)

(For ordens skyld kan jeg informere om at jeg feiget ut og dekket til bollen med Gladpack. Det kan jo du også vurdere, hvis du skulle prøve selv.)

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt