Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Apple Pay til alle med Curve

31.01.20

Tilbyr ikke banken din Apple Pay? Nå finnes det en løsning.

Før jul skrev jeg en sak om Apple Card, det nye betalingskortet fra Apple som foreløpig kun finnes i utvalgte land. Som jeg skrev den gang er en av Apple sine utfordringer at bankene ikke vil tilby Apple Pay til sine kunder, som et forsøk på å holde Apple og andre teknologigiganter på en armlengdes avstand.

Nå har spillet tatt en ny, men ikke overraskende vending, da Curve lanserte støtte for Apple Pay.

Jeg har tidligere skrevet om tjenesten Curve som samler alle dine betalingskort i ett og samme kort. Curve gir deg ett kort og i den medfølgende appen registrerer du dine eksisterende betalingskort og velger hvilket du skal benytte neste gang du bruker Curve-kortet.

I praksis betyr det at du nå kan benytte Apple Pay med et hvilket som helst betalingskort du har registrert i Curve, også betalingskort fra banker som ikke støtter Apple Pay.

Slik jeg ser det er det et bittelite stykke bankhistorie. Strengt tatt ikke så veldig viktig, men for meg er det et eksempel på at hvis ikke du gir kundene dine det du vil ha, så kommer noen andre og gjør det for deg.

Vil ikke banken din gi deg Apple Pay? Bruk denne linken når du registrerer deg, så får vi begge £5 og du kan bruke Apple Pay med hvilken bank du vil.

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Apple & Mac Disrupt or die Personlig økonomi

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler