Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Hei, jeg heter Martin!

24.08.05

Jeg har nylig kunngjort overfor min overordnede at jeg ønsker å søke nye utfordinger hos en ny arbeidsgiver. Før du ramler av stolen vil jeg poengtere at jeg ikke har sagt opp min nåværende stilling, og at jeg heller ikke kommer til å gjøre det med mindre jeg finner en interessant og utfordrende jobb. Jeg understreker at dette er et personlig ønske og ikke et ønske fra min arbeidsgiver. Det er viktig for meg å ha en åpen, korrekt og god dialog med min nåværende arbeidsgiver om denne prosessen.

Det er for meg ingen hensikt i å bytte jobb kun for å bytte. Det må være en legitim årsak, for eksempel arbeidsoppgaver som opptar meg personlig, samt nye og ukjente utfordringer.

Forskjellen frem til nå har vært at jeg ikke har tittet rundt etter ledige stillinger på markedet. Jeg har gjort det klart at jeg følger med på stillingsannonsene, og finner jeg en jobb jeg ønsker sender jeg inn en søknad og ser hvor det bringer meg. Jeg vil understreke at jeg kun søker jobber jeg virkelig vil ha, og ikke masseproduserer søknader til stillinger jeg ikke kjenner det fulle innholdet i.

Det er ingen lett beslutning å slutte i et firma man har arbeidet i de siste seks årene, og det er som nevnt ikke sikkert jeg går. Jeg trives meget godt, både med kolleger, overordnede og daglige arbeidsoppgaver. Ønsket om nye utfordringer kommer som en følge av at jeg ønsker innsikt i nye miljøer og utfordringer, hvor jeg kan ta med meg de erfaringer jeg har fra min nåværende arbeidsplass.

Kan du bistå?

I denne sammenheng ønsker jeg gjerne innspill fra deg som leser. Trenger din arbeidsgiver en engasjert og motivert person, eller kjenner du noen som gjør det? I så fall kan du kontakte meg via mitt kontaktskjema, eventuelt via telefon. Kontaktdetaljer og informasjon om meg finnes under menyvalget “Om Martin” og CV tilsendes etter ønske.

Hva kan du, Martin?

Jeg ønsker ikke å brette ut mine kunnskaper og erfaringer her, men tilsender heller CV etter ønske. Jeg er ute etter en IT-relatert jobb, så kjenner du noen som har noe interessant kan du sende dem til meg.

Hva krever du, Martin?

Jeg liker å være fleksibel og diskuterer gjerne alle aspekter ved arbeidsforholdet. Mitt eneste krav er at en potensiell arbeidsgiver er lokalisert relativt sentralt i forhold til mitt bosted i Røyken (Buskerud). Alt i området Oslo, Bærum, Asker, Lier, Drammen, Kongsberg, etc. er av interesse, hvilket burde gi meg et relativt stort nedslagsfelt. Jeg disponerer også egen bil.

Akkurat nå konsentrerer jeg meg om en hektisk høst, så ser jeg hva fremtiden bringer. Lykkeønskninger kan postes som kommentarer. :-)

Hvor nyttig er denne artikkelen for deg?

Hva kan bli bedre?

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen noen stikkord om hva du tenker!

Generelt

Som leser kan du gi et bidrag til produksjonen, til driften og til å skaffe utstyr til testing for å sikre regelmessige, uavhengige artikler, tester og vurderinger av høy kvalitet.

Gi et bidrag

Husk å abonnere på nyhetsbrevet, det er gratis og du får alle artikler rett i innboksen.

 

Nyeste artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om forbrukerteknologi, teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin er innehaver av konsulentselskapet Nivlheim. Les mer...

 

Mastodon Facebook LinkedIn Thingiverse GitHub Ko-Fi PayPal

© 1995-2024 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontaktPersonvern og informasjonskapsler