Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

216,- kroner per måned

04.06.07

Dette har ført til sterkt reduserte regninger fra Jet, min drivstoffpusher. Siste månedsregning var på 216,- kroner, så kan du selv regne ut hvor mye diesel jeg har brukt og hvor langt jeg har kjørt den siste måneden.

Stort sett fungerer kollektivtrafikken fint. Stort sett. Når det derimot går galt, så går det skikkelig galt. I midten av mai gikk det eksempelvis ikke tog på tre hele dager, og de reisende ble fraktet med buss, som er ekstremt mye tregere enn tog. På slike dager er frustrasjonen stor.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt