Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Nye markeder

07.10.08

OpenOffice

Foto: Wade Rockett

I forbindelse med OOXML-debatten så jeg en uttalelse fra en forhandler av Microsoft Office om at han gjerne leverer OpenOffice også, men at kundene heller ønsket Microsoft Office.

Jeg, derimot, får henvendelser ukentlig fra bedrifter eller offentlige etater som ønsker informasjon om hvem som kan bistå dem med OpenOffice. Ukentlig. Enda jeg ikke arbeider med OpenOffice.

Når du som forhandler av Microsoft Office har kunder som ikke ønsker OpenOffice, er det fordi dine kunder allerede har kommet til deg, nettopp fordi du er flink med Microsoft Office. Det er et positivt kompliment, så hva med å utvide horisonten? Ved å gå ut og tilby tjenester til begge kontorpakkene kan jeg garantere at man også tekkes kunder som ønsker OpenOffice.

Med tanke på hva som skjer 1. januar 2009 trenger man ikke å være verken rakettforsker eller blåruss for å forstå at det er et marked som bare blir mer og mer desperat etter kompetanse frem mot denne datoen.

Martin skriver regelmessig om hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Dersom du er interessert i å følge med på hva Martin skriver, finnes det flere måter å holde deg oppdatert på. Les mer...

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Bekkelund.net er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om samspillet mellom teknologi, samfunn og politikk. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

Følg Martin

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal

Søk

© 1995-2016 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt