Martin Koksrud Bekkelund

Martin Koksrud Bekkelund

Teknologi • Samfunn • Politikk

Turtips #6: Hardangervidda på ski

28.02.11

Turtips

Har du drømt om å gå på ski på fjellet om vinteren, men synes det høres litt kaldt og guffent ut? Her er et tips som passer fint for en helg, og som er enkelt å gjennomføre også for de mindre erfarne.

Turen går fra Finse via Krækkja til Haugastøl, som følger:

 • Fredag: Tog til Finse. Overnatting på Finsehytta fredag til lørdag.
 • Lørdag: Ski fra Finse til Krækkja, 26 km.
 • Søndag: Ski fra Krækkja til Haugastøl, 13 km. Tog hjem.

Trykk på kartet for en større utgave

Kart for skitur over Hardangervidda fra Finse via Krækkja til Haugastøl

For en slik tur pakker du med utgangspunkt i pakkelisten du fikk i Turtips #4. Deretter gjelder det bare å ha respekt for været og følge den kvistede ruta. Med mindre dere blir mange er det ikke nødvendig å booke plass på Turistforeningens hytter.

Her er noen bilder fra vår tur:

Hardangervidda

Hardangervidda

Martin på Hardangervidda

Flere bilder finner du på Flickr, hos henholdsvis meg og Espen.

Tidligere turtips:

Turtips #1: Lys og varme på tur
Turtips #2: Krokskogen på langs
Turtips #3: Hverdagsturtips
Turtips #4: Pakkeliste for hytte-til-hytte om vinteren
Turtips #5: Mat på tur

Martin skriver regelmessig om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Få nye artikler via e-post:

Flere artikler

Enda flere artikler? Besøk arkivet.

Lest av Martin

 • Micro-Generation Born Between 1977-1983 Given New Name

  If you were born between 1977-1983, you’ve likely been nodding along in agreement. While this window is only seven years wide, we are a cohort that grew up between two very different cohorts—the Gen-Xers and the Millennials. We are the bridge from analog to digital, and for that reason, Woodman, Associate Professor of Sociology, is now classifying us as Xennials.

 • What’s my job again? Three steps to promote value within an Agile team | ThoughtWorks

  Agility is a mindset — a culture that depends on each and every one of us. It’s the belief that each person can contribute unique value to a project. This is challenging — many of us aren’t used to the level of ownership, collaboration, flexibility and disruptive thinking that Agile demands.

 • Chris Slane’s privacy-oriented editorial cartoons are painfully funny – Boing Boing

  Online privacy is pretty much a dumpster-fire, but it’s a funny dumpster fire in the world of Kiwi editorial cartoonist Chris Slane, whose one-panel strips are hilarious in a kind of oh-shit-we’re-doomed kind of way.

 • Kristin Clemets blogg

  Det har vært trist å følge norsk politikk denne uken. Men kanskje kan det komme noe godt ut av det. For kanskje kan våre politikere nå rette blikket fremover og erkjenne farene ved forfall og forsøpling av den politiske debatten.

 • The 600+ Companies PayPal Shares Your Data With - Schneier on Security

  One of the effects of GDPR – the new EU General Data Protection Regulation – is that we’re all going to be learning a lot more about who collects our data and what they do with it. Consider PayPal, that just released a list of over 600 companies they share customer data with.

Om Martin

Martin Koksrud Bekkelund

Dette er Martin Koksrud Bekkelund sitt private nettsted, hvor han skriver om teknologiledelse og hvordan teknologi, samfunn og politikk påvirker hverandre. Martin arbeider til daglig som direktør for produkt- og forretningsutvikling i et av Norges største selskaper. Les mer...

 

Facebook Twitter Instagram LinkedIn GitHub SlideShare Martin Koksrud Bekkelunds RSS-kanal Send Martin penger via PayPal

© 1995-2018 Martin Koksrud Bekkelund
OpphavsrettRSS og abonnementKontakt